به گزارش میراثآریا، حسن محمدی ادیب روز سهشنبه ۲۵ آذرماه در نخستین جشنواره طبخ آبزیان در محل پل معلق مشگینشهر گفت: برگزاری این جشنواره در همکاری با ادارهکل شیلات استان اهمیتی چند وجهی دارد که میتواند به معرفی ظرفیتهای گردشگری منجر شود.
مدیرکل میراثفرهنگی استان اردبیل افزود: گردشگری خوراک یکی از شاخههای مهم صنعت گردشگری است که جشنواره طبخ آبزیان با توجه به تاکید بر حوزه آشپزی و تهیه غذا با استفاده از آبزیان میتواند در رونق گردشگری خوراک استان موثر باشد.
او تاکید کرد: استان اردبیل ظرفیتهای مهمی در حوزه گردشگری خوراک دارد و اداره کل میراثفرهنگی در راستای حفظ و معرفی غذاهای اصیل و سنتی استان به ثبت خوراکیهای متعددی در فهرست آثار ناملموس ملی اقدام کرده است.
محمدی ادیب با اشاره به اینکه برگزاری جشنوارهها نقش مهمی در معرفی ظرفیتها دارند، ادامه داد: برای شهرستان مشگینشهر جشنوارههای متعددی در طول سال تعریف شده و چهار مورد از آنها در فهرست رویدادهای گردشگری کشور به ثبت رسیده است که جشنواره طبخ آبزیان نیز اکنون در مرحله ثبت در این فهرست قرار دارد.
انتهای پیام/
نظر شما